Firma GTS  je osnovana 1990. godine. Naša osnovna delatnost je prodaja i distribucija pločastih materijala i okova za nameštaj. U prodajnom programu firme GTS se nalazi repromaterijal za stolare, majstore i one koji to žele da budu.

01

GTS doo logo
GTS doo dobavljaci materijala

02

U želji da našim kupcima obezbedimo kvalitetne repromaterijale u našoj ponudi se nalaze pločasti materijali vodećih proizvođača: EGGER – Austrija, FALCO – Madjarska, THERMOPAL – Nemačka, KRONOSPAN – Srbija, FANTONI – Srbija, FUNDERMAX – Austrija, KASTAMONU – Rumunija, ali i okov proizvodjača FGV – italija, GRASS – Austrija, BLUM – Austrija.

 
 

NAJSAVREMENIJE MAŠINE

Pored prodaje materijala za stolare firma GTS je u mogućnosti smo da Vam ponudi i obradu pločastih materijala na najsavremenijim mašinama nemakog proizvođača BRANDT. U našem radu koristimo formatizere, kanterice sa predfrezerima i CNC obradne mašine, tiplerice, ali i veliko iskustvo naših zaposlenih.

03

GTS doo Holzma
GTS doo usavršavanje

04

Zahvaljujući našim zaposlenima, njihovom stalnom usavršavanju i praćenju novih trendova, u mogućnosti smo da našim kupcima ponudimo kompletno rešenje – od materijala do same izrade nameštaja. U okviru naše kompanije posluje tim dizajnera koji mogu za Vas uraditi kompletno opremanje enterijera.